Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mindenkinek kurv'anyja

0 Tovább

Reggelire

0 Tovább

Stop

Kezdjük ezzel: Stop.

1 Tovább

Ruha fel-le-fel-le

0 Tovább

Hangos csönd

Drága Bloglátogatóink!

A Palya Bea begin_of_the_skype_highlighting end_of_the_skype_highlighting Blog mögötti páros mi vagyunk, Dorka és én, Bea. Ez utóbbi világos, Dorka pedig Herner Dorka barátnőm, munka-és lélektársam, más néven akord, vagy a szerk…

A 2010-es kapolcsi Palya-udvar idején hoztuk létre ezt a felületet. Élveztük, ahogyan egymásra és a körülöttünk lévő dolgokra reagálunk, szöveggel, képpel, videóval. A blogolással bevontunk titeket is ebbe a világba, a kapolcsi udvar történéseibe, saját lelki folyamatainkba, egy-egy koncert születésének titkaiba, az utazások élményeibe. Köszönöm, hogy jöttetek és jöttök velünk.

Egy kicsit most elcsendesedünk, legalábbis látszólag. Én írom a könyvet, Dorka meg, szigorú szerkesztőként, olvassa a napi, heti termésemet, átbeszéljük a szöveget, belemegyünk mindabba, amit a frissen megírt fejezet felhoz.

De továbbra is együtt leszünk veletek itt, napi feltöltéssekkel, eddig ismeretlen koncertvideókkal, fotókkal, pillanatnyi hangulatokkal. És mindazt, amit meg most csinálunk, olvashatjátok majd év vége felé, ha megjelent a könyv.

Addig is zenére, koncertvidóra, fotóra föl!

Tavaszias energiákat mindenkinek:

Bea

2 Tovább

palyabea

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek