Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Palya széléről

Hogy kicsoda akord? Hogy nem ismerted? Igazából senki sem ismer - még. Nem vagyok papucs orrán pamutbojt, szőrpamacs vagy paróka, még csak szobafestő pemzli sem.Ha két k-val írnám a nevem, akkor legalább három különböző zenei hang megszólalása lennék egyidejűleg, de igazság szerint valahol egy k-val is ez vagyok...

Fotó: Vincze Tibor Vinyus  

- legalább: legalább, de többnyire minél följebb 
- három: Bea+palyaművésznő+én, másik nézetből: betű, kép, hang
- különböző: nem vagyok se Palya, sem Bea, és még énekelni sem tudok
- zenei: minden alapja a ritmus
- hang: mély
- megszólalása: kimondani bármit, de nem bárhogy. Nyílt kommunikáció for president.
- egyidejűleg: ebben lesz rossz is, jó is, mindenféle lesz benne...

Kicsit azért Pom Pom is vagyok. Néha jobbról, néha balról, néha kívülről, néha belülről, madártávlatból vagy békaperspektívából nézek Beára. Funkcióm hasonló, mint a kistányéré, mely őrzi a tea forróságát, míg ázik benne a fű. A tea (Bea) fekete, rajta a tányér (én), mely fölfogja a gőzét és vízcsöppekké konvertálja (s lészen ez az oldal). Mellettünk pedig - jó esetben - te(j).
Tudok és tudatok majd például olyan információkat, hogy miközben az itt látható kép készült, Bea hevesen kiabálta, hogy "Csípi a seggemet a kalász!" - és bízom benne, hogy ennél még kicsit érdekesebbeket is.0 Tovább

Völgyek között


Sokat gondolok Kapolcsra most, lent leszek idén tíz napot. Palya-udvar, programok, koncertek, nyüzsgés, emberekkel való kapcsolódás.

De amire igazán gondolok, az nem ez, ennél sokkal egyszerűbb. A fejemben, az érzékeimben a Kapolcs szó végleg összekötődött azzal a négy évvel ezelőtti hangulattal:  villanás, fehér-arany szabadság.

ps. Miután ezt megírtam, ránéztem újra a képre. Nincs rajta búzatábla...
0 Tovább

palyabea

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek